به گزارش آیزندگی، برخی از صحبت هایی که بین عروس و مادر شوهر بیان می شود سبب ایجاد فاصله و کدورت بین آنها خواهد شد پس همانگونه که طرز صحبت با آنها مهم است باید بدانید کدام بر زبان آوردن کدام حرف ها سبب تیره و تار شدن روابط مادر شوهر و عروس می گردد . برای اجتناب از استرس خانوادگی، در این بخش جملاتی را آورده ایم که نباید به مادر شوهرتان بگویید.
از مادر شوهرتان غول نسازید
قبل از اینکه به شما بگوییم کدام حرف ها را نباید به مادر شوهرتان بزنید ، لازم است ، بگوییم هرگز از مادر شوهرتان غول نسازید ، او نیز مانند تمامی مادرها ، مهربان است و عمری برای فرزندش که همسر و عشق شماست زحمت کشیده است ، پس پیش زمینه های ذهنی در مورد مادرشوهرهای دیگران را از ذهن تان دور کنید و درباره مادرشوهرخودتان از همان ابتدا مثبت بیندیشید و به او احترام بگذارید و عشق و محبت تان را به او نشان دهید و هر چند وقت یکبار به دیدن او روید.
اخلاق پسرت هم مانند شماست
همیشه برای حل مشکلات خانوادگی و زناشویی این شما و همسرتان هستید که باید مسائل را بررسی و حل کنید بنابراین وارد کردن خانواده ها و مادر شوهرتان به قضیه مشکلات شما را دو چندان می کند.
پس هیچگاه مادر شوهرتان را مسئول عیوب همسر خود ندانید و از رفتار او گله نکنید . این موضوع او را هم وارد مسائل شما می کند و شوهرتان دیگر مسئولیت کارهایش را به عهده نمی گیرد.
اولویت من خانواده ام هستند
طبیعی است خانواده خودتان بیش از خانواده همسرتان برای شما اهمیت دارند، اما در ظاهر هم که شده به خانواده همسر و مادر شوهرتان نشان دهید که او نیز برای شما مهم است.
پس روزهای تعطیل به خانواده همسرتان نیز سر بزنید . با همسرتان تصمیم گیری کنید که در تعطیلات نزد کدام یک از خانواده ها بروید . اگر شوهرتان تمایل دارد بیشتر با خانواده اش باشد، اشکالی ندارد که زمانی را با آنها تنها بگذراند.
در مواقع نیاز به کمکتان می آیم
سعی کنید هرگز قول هایی را ندهید که عمل کردن به آنها برایتان مشکل است مثلا به خانواده همسر و مادر شوهرتان نگویید که :اگر به چیزی نیاز داشتید روی کمک من حساب کنید زیرا در صورت عمل نکردن به قولهایتان ، نزد آنها بی اعتبار می شوید و محبوبیت خود را از دست خواهید داد . بنابراین به جای قول دادن سعی کنید زمانی را برای دیدن آنها اختصاص دهید و هر زمانی که توانستید و آنها نیاز به کمک شما داشتند ، برای کمک به آنها بشتابید.
من خودم برای زندگیم تصمیم می گیرم
مادر همسر شما خواهان بهترین زندگی مشترک برای شما و همسرتان است پس با دید منفی به او ننگرید و از صحبت های او برداشت منفی نداشته باشید ممکن است توصیه های مادرشوهر به شما حس تحکم بدهد، اما بهتر است مثبت بیاندیشید و فرض کنید که او نیتش خوب است و از او تشکر کنید و کار خودتان را بکنید. اگر او به تحمیل نظراتش ادامه داد ، از شوهرتان کمک بگیرید و با کمک همسرتان به مادر او بگویید که برخی از رفتارهایش را نمی پسندید.
شما چیزی از مذهب و سیاست نمی دانید
برای اینکه خانواده همسرتان با شما دچار مشکل نشوند بهتر است هیچ گاه وارد بحث های سیاسی ، مذهبی نشوید و در موضوعات حساس نظر خود را اعلام نکنید زیرا این مبحث ها در برخی از خانواده ها بسیار پر اهمیت هستند و در صورت داشتن نظری خلاف نظر خانواده همسرتان ممکن است روابط شما با آنها تیره و تار شود و یک شام خانوادگی تبدیل به صحنه جنگ گردد ، در این صورت اگر وارد دعوا و مشاجره شوید، هیچکس برنده نمی شود.
امیدوارم طلاهایت به من برسد
حتی اگر خانواده همسرتان ثروتمند هستند و شما در مضیقه مالی قرار دارید ، هیچگاه طلب سهم الارث از آنها نداشته باشید زیرا این صحبت نشان می دهد که شما منتظر مرگ خانواده همسر و مادر شوهرتان هستید و بدانید که شما حقی بر دارایی مادرشوهرتان ندارید و گفتگوهای مربوط به ارث باید بین شوهرتان، خواهر و برادرهایش و پدر و مادرش باشند و هرگزشما نباید این بحث ها را پیش بکشید.
برای دیدن شما وقت ندارم
اگر واقعا مشغله زیادی دارید و وقت زیادی برای دیدن مادر شوهرتان ندارید ، هرگز به او نگویید برای دیدنت وقت ندارم بلکه چنانچه خانواده پلاس نمناک توصیه می کند با شوهرتان هماهنگ شوید و با مادرشوهرتان حرف بزنید و با مهربانی به او بگویید که من می توانم در زمان محدودی به دیدن شما آیم تا او هم توقعاتش را درست کند و غافلگیر یا ناراحت نشود اما هر زمان که فرصتی رخ داد به دیدن شما هم می آییم.
کافیست پسرتان به دیدن شما آید
هرگز به مادر شوهرتان نگویید که فقط کافیست پسرش را ببیند و او به دیدنش برود و شما دوست ندارید با او ارتباط برقرار نمایید . شما هم باید با آنها ارتباط برقرار کنید تا شوهرتان از اینکه همیشه در وسط ماجرا باشد، احساس بیزاری نکند. فرزندان شما نیز با دیدن رفتار شما از شما تبعیت می کنند و در آینده همینطور رفتار می کنند.
از دخترت طرفداری نکن
هرگز از مادر شوهرتان توقع نداشته باشید در دعوای عروس و خواهرشوهری از شما طرفداری کند زیرا مادرها اغلب مواقع طرف دخترشان را می گیرند پس هرگز در دعوای خود و خواهر شوهرتان ، مادر شوهرتان را دخالت ندهید و این دعواها باید بین خودتان بماند زیرا وقتی مادرشوهرتان را درگیر ماجرا می کنید در واقع از او می خواهید طرف یک نفر را بگیرد.
لازم نیست نوه هایتان را ببینید
اگر با مادر شوهرتان اختلاف دارید ، هرگز بچه ها را وارد این قضیه نکنید . خانواده همسرتان نیز مانند خانواده شما حق دارند که نوه هایشان را ببینند . اگر به علت رفتار مادر شوهر یا پدر شوهرتان و تاثیر رفتار آنها بر فرزندانتان ، آنها را از دیدن نوه هایشان محروم می کنید ، ابتدا برای حل این مشکل شما و شوهرتان با هم از آنها بخواهید که از این رفتار دست بکشند وگرنه دیگر نوه هایشان را نمی بینند. مطمئن باشید آنها به خاطر نوه هایشان هم شده ، این رفتارها را تکرار نخواهند کرد.
توصیه هایی که می تواند به تقویت روابط بین شما و مادرشوهرتان کمک کند:
وقتی مادرشوهر به خانه شما می آید کنارش بنشینید، با او حرف بزنید و اجازه دهید به شما کمک کند.
درباره مادرشوهرخودتان از همان ابتدا مثبت بیندیشید.
در هر شرایطی به مادرشوهرتان احترام بگذارید.
فرصت دهید تا در نگهداری از فرزندتان به شما کمک کند.
منتظر نباشید که او نسبت به شما پیش قدم شودو بزرگ تر و کوچک تری را رعایت کنید.
دلخوری های به ظاهر کوچک را با همسرتان در میان بگذارید.
خودتان را جای مادرشوهرتان بگذارید و قضایا را از دید او ببینید.
برای مادرشوهرتان جملات محبت آمیز بنویسید یا در مناسبت های مختلف به او هدیه بدهید.
به ایده های او احترام بگذارید و در مقابل نصیحت هایش گارد نگیرید.
روز تولد مادرشوهرتان را فراموش نکنید.
وقتی مادرشوهرتان کاری برای تان انجام می دهد، تشکر کنید.
بدی ها را فراموش کنید و هرگز نزد همسرتان بدگویی خانواده اش را نکنید.
در ابراز محبت به خانواده همسرتان و به ویژه مادرش، منتظر پاسخ مثبت نباشید.
از کنار بعضی حرف ها راحت بگذرید.
رفت و آمدها را به صورت متعادل بین دو خانواده برقرار کنید.
منبع: مجلهدلگرم