بارداری

این کارها خطر سقط جنین را کاهش می‌دهد!

اغلب سقط جنین به دلیل ناهنجاری‌های کروموزومی یا سایر دلایل ناشناخته رخ می‌دهد که باعث می‌شود بارداری نتواند ادامه یابد. افزایش سن، چاقی، کمبود وزن، مصرف مواد و مشکلات مزمن پزشکی مانند دیابت، برخی از اختلالات تیروئید و فشار خون همگی خطر سقط جنین را افزایش می‌دهند. در حالی که بسیاری از این عوامل خطر خارج از کنترل شما هستند، راه‌هایی برای کاهش احتمال سقط جنین وجود دارد.

دست‌هایتان را بشویید

تعدادی عفونت وجود دارد که می‌تواند باعث سقط جنین، مرده‌زایی یا مرگ نوزاد شود. ساده‌ترین راه برای جلوگیری از ابتلا به هر یک از این عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی، رعایت بهداشت دست و فاصله اجتماعی از افراد بیمار یا فضاهای داخلی شلوغ است.

سیگار را ترک کنید

سیگار کشیدن یک خطر بزرگ برای سلامتی است. خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان، بیماری‌های ریوی، قلبی، فشار خون بالا و سکته را افزایش می‌دهد.

 افرادی که سیگار می‌کشند یا در معرض دود قرار دارند، بیشتر در معرض ناباروری یا سقط جنین، مرده‌زایی، زایمان زودرس یا نوزاد کم وزن هستند. نوزادانی که از افراد سیگاری متولد می‌شوند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزاد هستند.

در آشپزخانه مراقب باشید

بیماری‌های ناشی از غذا مانند لیستریا با افزایش خطر سقط جنین مرتبط است. به طور معمول به افراد باردار توصیه می‌شود از غذاهایی که رایج‌ترین منبع باکتری‌های خطرناک هستند مانند گوشت‌های نیم‌پز و پنیرهای پاستوریزه نشده خودداری کنند.

واکسن آنفلوانزا بزنید

اگرچه برخی از افراد ترس از این دارند که واکسن آنفولانزا باعث سقط جنین شود، اما مطالعات نشان می‌دهد که خطر سقط جنین پس از دریافت واکسن آنفلوانزا افزایش نمی‌یابد. افرادی که در دوران بارداری به آنفولانزا مبتلا می‌شوند در معرض خطر بالایی قرار دارند.

 تب بالا در دوران بارداری نیز با نقص لوله عصبی در جنین همراه است. افراد مبتلا به عفونت کووید19 در دوران بارداری ممکن است بیشتر از دیگران بیمار شوند و در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند.

وزن سالم را هدف بگیرید

چاقی با بسیاری از مشکلات سلامتی مرتبط است مانند خطر بیماری قلبی، دیابت، و انواع خاصی از سرطان، تا عوارض بارداری از جمله زایمان زودرس، پره‌اکلامپسی، دیابت بارداری و انواع سقط جنین. کمبود وزن همچنین می‌تواند خطر سقط جنین و سایر عوارض بارداری را افزایش دهد.

رژیم غذایی مناسب داشته باشید

تحقیقات نشان داده است که رژیم غذایی غنی از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل می‌تواند خطر عوارض بارداری را کاهش دهد.

مراقبت‌های دوران بارداری را شروع کنید

باید در اسرع وقت این کار را انجام دهید. معاینه فیزیکی توسط پزشک یا ماما ممکن است مشکلات سلامتی یا عوارض بارداری را که نمی‌دانید نشان دهد که در صورت عدم درمان می‌توانند منجر به سقط شوند، مانند فشار خون بالا، دیابت بارداری یا نوع 2، ناهنجاری‌های دهانه رحم یا رحم یا عفونت‌های مقاربتی.

منبع: سلامت

0 0 رای ها
امتیاز به مطلب
دنبال کردن نظرات
اطلاع از
0 نظر
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پربیننده امروز
آخرین مطالب
0
خوش‌حال می‌شیم نظرتون رو درباره این مطلب بدونیمx