10 کاری که بعد از شکست باید انجام دهید

آی‌زندگی – از دست دادن یک شغل یا می‌تواند براحتی شما را دچار احساس ناکامی ‌کند. اغلب آدم‌ها برای دوری از احساس شکست، تغییرات بزرگی در زندگی خود می‌دهند. اما برای مقابله با شکست و عدم موفقیت باید از روش‌های صحیح استفاده کرد.

به گزارش آی‌زندگی؛ دانش کنار آمدن با مشکلات یا پشت سر گذاشتن ناکامی‌ها به روش سالم، اگرچه همراه ترس از عدم موفقیت است، اما باعث التیام درد می‌شود که این حرکت می‌تواند به شما کمک کند زودتر و بهتر گذشته را پشت سر بگذارید. در این مطلب از سایت زوم لایف روش‌های سالم و صحیح برای مقابله با عدم موفقیت و شکست را پیشنهاد دا‌ده‌ایم که می‌توانید در ادامه بخوانید.

1. احساسات خود را بپذیرید
شکست با انواع احساسات همراه است. خجالت، اضطراب، عصبانیت، غم و اندوه و شرم برخی ازآنها است. این احساسات ناراحت کننده است وافراد برای فرارازاحساسات آزار‌دهنده عاطفی دست به هر کاری می‌زنند.

در تحقیقی که درسال 2017 در ژورنال- تصمیم‌گیری رفتاری – منتشر شد، مشخص شد که فرد نباید با احساس خود، احساس بدی داشته باشد. محققان دریافتند که فکر کردن در مورد احساسات – به جای فکرکردن در مورد خود شکست – بسیار مفیدتر است. اجازه دادن به خودتان برای داشتن یک احساس بد، انگیزه‌بخش است. این روش به شما کمک می‌کند سخت‌ترکارکنید تا راه‌حل‌های بهتری پیدا کنید تا سریعتر بهبود پیدا کنید.

بنابراین احساسات خود را درآغوش بگیرید. درک کنید که چه احساسی دارید و به خودتان اجازه دهید کمی‌احساس بدی داشته باشید. برای احساسات خود نامی‌انتخاب کنید وآنها را تجربه کنید.

2. تلاش‌های ناسالم برای کاهش درد انجام ندهید!
ممکن است وسوسه شوید که بگویید “من این کار را واقعاً نمی‌خواهم”. اما کم کردن درد باعث نمی‌شود این احساس کامل از بین برود. زیاد غذا خوردن، مصرف مواد مخدر یا الکل باعث بهبود درد، پرکردن خلاء بوجود آمده نمی‌شود. شاید بتواند موقتاً حواس شما را پرت کند ولی نمی‌تواند شما از این بحران عبوردهد.

روش‌های ناسالم را که برای دوری از درد یا کاهش آن در زندگی استفاده می‌کنید بشناسید و باورداشته باشید. روی آوردن به این نوع مهارت‌ها – مهارت‌های مقابله‌ای- بیشتر از آنکه به شما کمک کند، وضعیت شما را بدترمی‌کند.

3. مهارت‌های مقابله سالم را تمرین کنید
تماس با یک دوست، تمرین تنفس عمیق، حمام گرفتن طولانی، پیاده‌روی یا غذا دادن به حیوانات، تنها چند نمونه از مهارت‌های مقابله سالم است. با این وجود افراد مختلف مهارت‌های متفاوتی لازم دارند. پس مهم است که مهارت‌های مقابله‌ای را پیدا کنید که برای شما مؤثر باشد.

اگرشخصی هستید که درحالت‌های عادی که استرس ندارید با عادات بد مبارزه می‌کنید – مانند استعمال سیگار یا خوردن غذای فست فود – پس لیستی از مهارت‌های مقابله سالم ایجاد کنید و آن را جلوی دید بگذارید. سپس، ازاین لیست در موقع اضطراری برای یادآوری خوتان استفاده کنید.

4. عقاید غیر منطقی درباره عدم موفقیت را اصلاح کنید
ممکن است برخی از باورهای غیر منطقی درباره عدم موفقیت در برخی از نقاط زندگی خود ساخته باشید. شاید فکر می‌کنید شکست به معنای بد بودن است یا اینکه هرگز موفق نمی‌شوید. یا شاید فکر کنید اگر شکست بخورید هیچکس دوست شما را دوست نخواهد داشت. این نوع عقاید نه تنها نادرست است بلکه می‌تواند شما را از انجام کارهای دیگر منع کند.

5. در حد مقبولی مسئولیت‌پذیر باشید
مهم است که در یک حد قابل قبولی مسئولیت عدم موفقیت، خود را بپذیرید. مسئولیت بیش از حد ممکن است باعث شود ناخواسته خود را سرزنش کنید. از طرف دیگر، سرزنش افراد دیگر در شرایط ناگوار، مانع پیشرفت یا درس گرفتن از شکست می‌شود.

وقتی در مورد شکست خود فکر می‌کنید، به دنبال توضیحات باشید، نه بهانه. دلایلی که باعث شکست شده را شناسایی کنید ومشخص کنید که دفغه بعد چه کار متفاوت باید انجام دهید.

6. درباره شکست، واقع گرایانه‌ فکر کنید
یک مطالعه که در سال 2010 انجام شد، نشان داد که افراد وقتی خود را متقاعد می‌کردند که یک اشتباه منجر به شکست می‌شود، در نهایت در همان کار شکست می‌خورند. در یک آزمایش، به افرادی که رژیم‌های غذایی پیتزا داشتند، گفته شد که این رژیم برای آنها کاملا بی‌نتیجه بوده است. کسانی که باور کردند، بلافاصله 50 درصد بیشتر از افرادی که رژیم نمی‌گرفتند کلوچه خوردند.

وقتی خودتان را در یک وضعیت ناامید کننده پیدا می‌کنید یا تمایلی به تلاش مجدد در خود نمی‌بینید وقت آن است که افکار خود را تغییر دهیدو افکار واقع گرایانه‌تری درباره شکست را به خود یادآوری کنید:

من می‌توانم شکست را تحمل کنم.

من می‌توانم از شکست‌های خود درس بگیرم.

شکست نشانه‌ای برای به چالش کشیدن من در انجام کارهای سخت است.

شاید نیاز به تکرار یک عبارت داشته باشید تا افکار منفی را دورنگه دارید یا اینکه باور خودتان را تقویت کنید که بتوانید نیروی خود را بازیابید.

7. بررسی شکست افراد مشهور
از توماس ادیسون گرفته تا والت دیزنی، هیچ نقصی در شکست افراد مشهور وجود ندارد. مدتی را صرف تحقیق درمورد افراد معروف که شکست خورده‌اند کنید. به احتمال زیاد خواهید دید که آنها درمسیرخود بارها شکست خورده‌اند.

بسیاری از افراد موفق به طور مرتب ناکام می‌شوند. بازیگران بخاطر نقش‌ها رد می‌شوند، ورزشکاران از تیم جدا می‌شوند و صاحبان مشاغل برای معاملات رد می‌شوند. یاد بگیرید آنها چطوراز شکست استفاده کرده‌اند. ممکن است مهارت‌هایی را یاد بگیرید که می‌توانند در زندگی به شما کمک کنند.

8. از خودتان بپرسید چه چیزی می‌توانید بیاموزید
شکست یک معلم بزرگ است اگر شما شاگرد مستعدی باشید. آیا یک اشتباه داشتید یا چندین اشتباه را پشت سرهم تکرار کردید؟ در مورد آنچه می‌توانستید دفعه بعد انجام دهید فکر کنید. سپس، مطمئن باشید که شکست برای شما، به یک درس زندگی تبدیل شده است که شما را کمی جلوتر برده است.

9. برنامه‌ای برای حرکت رو به جلو داشته باشید
مرور شکست بارها و بارها در ذهن خوب نیست. به خودتان اجازه ندهید که اشتباهات گذشته غذای فکر شما شود بیش از فکر کردن در مورد مشکلاتتان یا اصلاح مجدد اشتباهات باعث گیر افتادن ذهن می‌شود. درعوض، فکر کنید دفعه بعد چه کار دیگری انجام خواهید داد. طرحی داشته باشید که به شما کمک می‌کند تا تجربه‌ای که از عدم موفقیت به دست آورده‌اید را به کار بگیرید.

10. با ترس از عدم موفقیت روبرو شوید
اگر بیشتر عمر خود را برای جلوگیری از شکست سپری کرده‌اید، در نهایت ممکن است شکست بخورید و به هیچ‌وجه اتفاق عجیبی نیست. با این وجود مواجه شدن با ترس می‌تواند کلید اصلی کاهش ناراحتی باشد. از نقطه امن خود بیرون بروید. کارهایی را انجام دهید که ممکن است باعث طرد شدن شما شود. یا کارهایی انجام دهید که ممکن است باعث شکست شما شود. با گذشت زمان، خواهید آموخت که شکست به اندازهکاری که می‌کردید بد نیست.

سخن پایانی
گاهی اوقات، شکست توان حرکت را می‌گیرد. اگر بعد از ناکامی و شکست خوردن در کاری، سعی در انجام کار جدیدی دارید، از تجربه خودتان و کسانی که شکست خورده‌اند استفاده کنید.

منبع: زوم لایف

0 0 رای ها
امتیاز به مطلب
دنبال کردن نظرات
اطلاع از
0 نظر
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پربیننده امروز
آخرین مطالب
0
خوش‌حال می‌شیم نظرتون رو درباره این مطلب بدونیمx