به گزارش آی زندگی و به نقل از techcrunch طبق تحقیق انجام شده توسط data.ai کاربران 13 کشور دست کم روزانه 4 ساعت روی اپلیکیشنهای موبایل غوطهور هستند.
اگرچه رونق اپلیکیشنهای موبایل ناشی از قرنطینه کرونایی مدتهاست سپری شده اما استفاده از آن همچنان رو به رشد سات.
طبق دادههای sata.ai{نام سابق App Annie} کاربران در بیش از دهها بازار در جهان روزانه 4 تا 5 ساعت از اپهای موبایلی استفاده میکنند.
در حالی که زمان مصرف روزانه در کشورها متفاوت است، اما در 13 بازارکاربران بیش از 4 ساعت وقت روی برنامهها سپری میکنند.
این بازارها شامل اندونزی، سنگاپور، برزیل، مکزیک، استرالیا، هند، ژاپن، کره جنوبی،کانادا، روسیه، ترکیه، آمریکا و انگلیس است.
در برخی از این بازارها مانند اندونزی، سنگاپور و برزیل کاربران بیش از 5 ساعت وقت صرف میکنند.
البته رشد استفاده از اپلیکیشن نسبت به 3 ماهه دوم 2022 اندکی کاهش یافته، اما به هر حال آن زمان به دلیل شیوع کرونا و دورکاری، استفاده از اپهای موبایل رونق فراوانی گرفت.
دادهها نشان میدهد همه گیری منجر به اثرات طولانی مدت در استفاده از اپلیکیشنها شده است و کاربران به استفاده از انها ادامه دهند.
مثلا کاربران سنگاپوری 4.1 ساعت را به روزانه 5.7 ساعت افزایش دادهاند و کاربران استرالیایی نیز از 3.6 ساعت به 4.9 ساعت استفاده رسیدهاند که رشدی 40 درصدی را از 2020 تا 3 ماهه دوم 2022 نشان میدهد.
اندونزی 10 درصد رشد، هند 5 درصد، ژاپن 5 درصد، کانادا 20 درصد، روسیه 10 درصد، آمریکا 5 درصد، انگلیس 5 درصد، چین 5 درصد و آلمان 10 درصد رشد مصرف داشتهاند.
در فصل دوم 2022 اینستاگرام بیشتر از بقیه دانلود شده است.
در این مدت کاربران بیشترین وقت را با تیک تاک گذارندند و سپس یوتیوب، تیندر و دیزنی پلاس در ردههای بعدی قرار گرفتند.