محققان بینالمللی دریافتند قارچها، موجوداتی شامل مخمر، کپک و قارچ داخل سلولهای سرطانی زندگی گرده و میتوان ردپای آنها را در خون تشخیص داد.
تشخیص سرطان از طریق کپک موجود در خون
به گزارش آی زندگی و به نقل از دیلی میل، این محققان امیدوارند روزی بتوانند با شناسایی تخم کپک در خون اشکال تهاجمی سرطان را شناسایی کنند.
تحقیقات نشان می دهد که قارچهای خاصی جذب انواع خاصی از سرطان میشوند.
به عنوان مثال، یک نوع قارچ در تومورهای سرطان سینه که نرخ بقای پایینی دارند، رایج است.
یکی دیگر اغلب در سرطانهای پوستی تهاجمی زندگی میکند.
در این مطالعه، محققان بیش از 17000 نمونه بافت و خون از بیماران مبتلا به 35 نوع سرطان را تجزیه و تحلیل کرده و تعداد زیادی قارچ را در داخل سلول های سرطانی یافتند.
قارچهای خاص در تومورهای سینه بیماران مسنتر از افراد جوانتر شایعتر بودند و قارچهای موجود در تومورهای ریه یا افراد سیگاری با انواعی که در بیماران غیر سیگاری یافت میشد متفاوت بود.
پروفسور راوید استراوسمن، از مؤسسه علوم ویزمن، به عنوان یکی از نویسندگان این مطالعه گفت حضور قارچها یک نشانه جدید و نوظهور سرطان است و افزود: این یافتهها باید ما را به بررسی مجدد تقریباً همه چیزهایی که درباره بیماری میدانیم سوق دهد.
با این حال، نویسندگان اضافه میکنند که این مطالعات فقط ارتباط بین گونههای قارچی و برخی سرطانها را نشان میدهد.
آنها نمیتوانند نتیجه گیری کنند که آیا انواع قارچ ها مسئول تهاجمی تر شدن بیماری هستند یا خیر.
از آنجایی که این قارچ ها در خون بیماران شناسایی شد، دانشمندان میگویند میتوان از آزمایشی برای تشخیص بیماری شدید قبل از اسکن آن استفاده کرد.
قارچها نوعی ارگانیسم هستند که با توانایی آنها در تولید بذر {ذرات میکروسکوپی که به قارچ اجازه انتشار و تکثیر میدهند} تعریف شده و بیشتر آنها میکروسکوپی هستند، به این معنی که چشم انسان قادر به دیدن آنها نیست.
آنها در بسیاری از بافتهای بدن، به ویژه روده، دهان و پوست وجود دارند.
مطالعات نشان میدهد در دهان اغلب افراد حداقل 100 نوع قارچ زندگی میکنند.