زمان مصرف وعدههای غذایی، خوردن زودهنگام و به اندازه کافی خوردن، در کنار یک رژیم غذایی ثابت و متعادل، میتواند به کاهش وزن کمک کند.
تاثیر زمان مصرف وعدههای غذایی بر کاهش وزن
به گزارش آی زندگی و به نقل از eatthis، مصرف یک وعده غذایی در زمانهای مشخص، آسان نیست، به خصوص با زندگی شلوغ امروزی؛ با این حال، باید حواستان به زمان مصرف وعدههای غذایی باشد تا مطمئن شوید که بدن شما سالم میماند.
در واقع، علم نشان داده که زمان مصرف وعدههای غذایی میتواند بر اهداف کاهش وزن تأثیر بگذارد، و بهویژه اینکه خوردن غذا در زمان دیرتر و شب کاهش وزن را دشوارتر کند.
در یک مطالعه کوچک ۲۰ نفره مشخص شد کسانی که شام را ساعت ۹ شب میخورند؛ در مقابل کسانی که ساعت ۶ بعد از ظهر غذا میخورند؛ وزن بیشتری داشتند.
مطالعه دیگری که در Nutrients منتشر شد، نشان داد که غذا خوردن در عصر ممکن است بر کاهش وزن شما تأثیر بگذارد؛ زیرا توانایی بدن برای سوزاندن کالری ممکن است در شب نسبت به روز کمتر باشد.
علاوه بر این دیر شام خوردن ممکن است بر متابولیسم و هورمونهای گرسنگی شما تأثیر گذاشته و بر کاهش وزن اثرگذار باشد.
زمان مصرف وعدههای غذایی یکی از عوامل مهم در مدیریت وزن است. یافتهها نشان میدهد که حفظ سرعت متابولیسم ثابت با غذا خوردن مداوم در زمانهای منظم مهم است. با این کار قند خون در سطوح طبیعی و متابولیسم با سرعت ثابت قرار میگیرد.
این مطالعه نشان میدهد که دیر غذا خوردن سطح لپتین را کاهش میدهد، به این معنی که “احساس سیری” کاهش مییابد.
در نهایت، هر فردی متابولیسم متفاوتی دارد. بنابراین، هر فردی به کالری روزانه و نسبت درشت مغذیهای متفاوتی نیاز دارد. جدای از زمانبندی مناسب برای غذا، بهترین راه برای کاهش وزن داشتن یک رژیم غذایی متعادل در زمانهای منظم و ثابت است.