به گزارش آی زندگی، یک خانه درختی متروکه را واقع در پاپوآ گینه نو مشاهده میکنید.
مملکت مستقل پاپوآ گینهٔ نو کشوری مشترک المنافع است که در اقیانوس آرام، قارهٔ اقیانوسیه و گینه نو قرار دارد. پایتخت آن بندر مورسبی است که در ساحل جنوب شرق کشور واقع شدهاست. منطقه پاپوا گینه نو از سال ۱۹۰۶ تحت سلطه استرالیا اداره میشد. در فاصله سالهای ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ به اشغال ژاپن درآمد اما پس از جنگ دوباره به استرالیا پیوست.
در سال ۱۹۷۵ رسماً استقلال خود را از استرالیا به دست آورد. بسیاری از جزایر این کشور ارتباطی با دیگر جزیرهها ندارند و اقتصاد آنها تنها مبتنی بر مواد غذایی است که از کشاورزی و شکار به دست میآورند.
شواهد باستانشناسی نشان میدهد که انسانها ابتدا در حدود ۴۲٬۰۰۰ تا ۴۵٬۰۰۰ سال پیش به پاپوآ گینه نو وارد شدند. آنها از نوادگان یکی از امواج اولیه مهاجرت انسانی بودند که از آفریقا خارج شدند.
کشاورزی بهطور مستقل و جدا از بقیه نقاط جهان، حدود ۷۰۰۰ سال پیش از میلاد در ارتفاعات گینه نو توسعه یافت؛ بنابراین، گینه نو یکی از معدود مناطق جهان است که در آن مردم جدا از دیگر نقاط، اهلی کردن گیاهان وحشی را آموختند.
گرچه در اواخر سده بیستم شکار انسان و آدمخواری در پاپوآ گینه نو عملاً ریشهکن شد، اما در گذشته این امر در بسیاری از نقاط کشور به عنوان بخشی از آیینهای مربوط به جنگاوری و «از آن خود کردن روح و قدرت دشمن» انجام میشد.
در سال ۱۹۰۱، در جزیره گوآریباری در خلیج پاپوآ، هری داونسی، مبلغ مسیحی، در خانههای قبایل این جزیره ۱۰ هزار جمجمه انسان پیدا کرد که نشاندهنده آیینهای گذشته شکار انسان در این منطقه است. آدمخواری در پاپوآ گینه نو تا دهه هفتاد میلادی هم دیده میشود و هنوز هم ردی از آن در برخی گروههای اجتماعی وجود دارد.