اگر از رابطه همسرتان با همکارش باخبر شده اید و نمیدانید رابطه آن ها در چه حد بوده و باید چه کار کنید, این مطلب را از دست ندهید.
همسرم با همکارش رابطه داره و خیانت میکنه چطور باهاش برخورد کنم؟
باتوجه به این موارد، بسیاری از واکنش های شما به مسئله خیانت و بی وفایی، طبیعی است؛ بنابراین، در ادامه راهکارهای کلی پیشنهاد می شود اما برای دریافت درمان تخصصی و گذر از پیمان شکنی و همچنین حل و فصل مسائل زیربنایی زمینه ساز این رابطه فرازناشویی به یک زوج درمانگر مراجعه کنید.
قرار گرفتن در چنین موقعیتی تجربه بسیار سختی است. ولی خوب حتی اگر دانستن این مسئله کمک زیادی به شما نکند، باید بگوییم که افراد زیادی با این مشکل روبرو هستند. تحقیقات نشان داده اند که در ایالات متحده ۴۴% از مردان و ۳۷% از زنان با همکاران خود، حتی برای مدتی اندک هم که شده، رابطه داشته اند. با این مشکل چطور باید مواجه شویم؟
مواجه شدن با همسرتان بدون تبدیل کردن موضوع به یک جنگ تمام عیار نیاز به تمرین و مهارت بسیار دارد. قبل از اینکه درباره رابطه اش حرفی با او بزنید چیزهایی که می خواهید به او بگویید را بنویسید تا خطوط اصلی بحثتان مشخص باشد. اگر حین صحبت کردن احساس کردید که دارید زیادی عصبانی می شوی، بحث را متوقف کرده و محیط را ترک کنید تا هم هوایی بخورید و به اعصابتان مسلط شوید و هم فکرتان را یک جا جمع کنید.
همسرتان لزوما بخاطر مسائل جنسی به شما خیانت نمی کند. دلایل بسیاری وجود دارند که ممکن است باعث شوند که به آغوش دیگری پناه ببرد. احساس دوست داشته نشدن، احساس درک نشدن، عدم گذراندن وقت کافی با یکدیگر، و بسیاری مسائل دیگر می توانند این مشکل را به وجود بیاورند. هر کدام ازاین مشکلات در صورتی که درک و برطرف نشود می تواند به مرور زمان به خیانت طرفین منجر شود. با صحبت و زمان گذاشتن این مشکلات را یافته و به کمک یکدیگر راه حلی برای آنها بیابید.
اعتماد خود را بازسازی کنید
صداقت و اعتماد در روابط زناشویی اهمیت بسیار زیادی دارد. خیانت در واقع زیرپاگذاشتن و پایبند نبودن به آن هاست. فرایند بازسازی اعتماد زمان بر و طولانی است، تنها از طریق مسئولیت پذیری و ارتباطات کلامی صادقانه این امر حاصل می شود. برنامه ای طراحی کنید تا در آن به طور منظم با همسرتان تماس داشته باشید و یکدیگر را از زمان بندی ها و برنامه های خود آگاه کنید، ارتباط کلامی مستقیم یا تلفنی در ساعتی از روز که رابطه فرازناشویی رخ داده، بسیار مهم است.
مرزها را مشخص کنید
به شیوه مناسب، هیجانات خود را تخلیه کنید
با توجه به این که تعاملات منفی شدید ممکن است در زمان بی وفایی زوج ها وجود داشته باشد، لازم است راهبردهایی برای رهایی و تخلیه هیجان های شدید به کار گیرید؛ برای مثال تنش و هیجان های منفی خود را از طریق تمرین های فیزیکی غیرپرخاشگرانه مانند پیاده روی، دویدن آهسته، شنا و … تخلیه کنید.می توانید برای تمدد اعصاب پادکست هایی با موضوع روانشناسی نیز گوش دهید.
درباره پیامدهای بی وفایی با همسر خود صحبت کنید
با یادآوری خاطرات گذشته مقابله کنید
حرف زدن با دیگران
حرف زدن در مورد این مسئله و احساساتتان طی دوران پشت سر گذاشتن این بحران می تواند به شما کمک کند. اگردر دوستان نزدیک یا اعضای خانواده کسی هست که به او اعتماد دارید، می توانید با آنها حرف بزنید و یا اگر دوست ندارید با آشنایان راجع به این مسئله حرف بزنید می توانید به مشاور مراجعه کنید. مراجعه به مشاور این مزیت را دارد که می توانید راهکارهایی نیز دریافت کنید. در هر صورت مهم این است که راجع به مشکلتان حرف بزنید.
کنار یکدیگر باقی ماندن
مرحله بعدی پذیرش است.پذیرش یعنی می دانی که یک جاده پر از دست انداز خواهد بود اما در پایان آن یک آغاز جدیدی در انتظار است. کنار یکدیگر باقی ماندن پس از خیانت یکی از طرفین انتخاب سختی می تواند باشد. اما این را هم در نظر بگیرید که گاهی اوقات رابطه پس از برطرف شدن این مشکلات قوی تر از دوران پیش از خیانت می شود. این موقعیت باعث می شود که طرفین رابطه خود را مورد سوال قرار دهند، مشکلات موجود در رابطه شان را یافته و برطرف کنند.
جدا شدن؟
برای برخی یک چنین رابطه ای هیچ توجیهی ندارد و بلافاصله زندگی مشترکشان را به پایان می رسانند. برخی دیگر نیز تصمیم می گیرند فرصت دیگری به طرف مقابلشان بدهند، ولی با گذشت زمان می بینند که سایه تاریک این مسئله رابطه شان را تیره و تار کرده است و نمی توانند بحران پس از آن را پشت سر بگذارند. چنانچه با راهنمایی گرفتن از مشاور نیز به نتیجه مطلوب نرسیدید جدایی گزینه صحیحی برای شما خواهد بود.